Autor, Trainer, Expert Dezvoltare Personală, Psiholog

Experienta

Sorin are peste 20 ani experienta in domeniul Resurselor Umane, fiind implicat in proiecte complexe de consultanta si management in arii precum: assessment centers, diagnoza organizationala, managementul schimbarii si optimizare organizationala,, managementul performantei, politici si proceduri de HR, training si dezvoltare personala si recrutare.  In calitate de Coordonator pentru Europa de Est si Balcani pentru BDO in ultimii 9 ani, Sorin a condus sau a fost implicat in numeroase proiecte la nivel local si regional, fiind responsabil pentru cele 14 tari din zona sa si a contribuit la dezvoltarea strategiilor si politicilor de HR ale retelei BDO la nivel international.

Sorin are o vasta experienta in recrutare, atat din pozitia de fost Head of Permanent Placement la Adecco (unde a coordonat activitatea departamentului de recrutare pentru sute de proiecte si a fost implicat in recrutarea a mii de candidati, inclusiv pentru proiecte de mass recruitment) cat si din pozitiile de Director de Resurse Umane pentru Ipsos respectiv BDO Romania.  Mai multe despre cariera sa aici: Profil LinkedIn Sorin

Sorin este membru HR Club din 2009.


Educatie

Sorin deține o diploma in Psihologie si Sociologie, un Master in Psihodiagnostic respectiv un altul in Psihologie Organizationala si Economica. Sorin este de asemenea absolventul unui program international de Executive MBA la Vienna University – Austria si Minnesota University – USA) iar recent a absolvit un program dedicat de Antreprenoriat la MIT, Massachusetts Institute of Technology, Sloan School of Management, USA.

Sorin a fost de asemenea Lector asociat la Facultatea de Psihologie, Univ. București, Master Psihologie Organizațională și Resurse Umane.


Certificări

Sorin deține mai multe certificări profesionale precum cea de Certified Management Consultant conferita de International Council of Management Consulting Institutes din Elveția si AMCOR, Executive MBA conferita de Vienna University of Economics and Business si WU Executive Academy (Austria), Diploma in Antreprenoriat conferită de MIT – Massachusetts Institute of Technology, Boston, USA, respectiv certificări ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) ca Formator (cod COR 242401), Project Manager (cod COR 242101), Evaluator de Competente Profesionale (cod COR 242405) și Consilier Vocațional (cod COR 242315) si altele.


Trainer si Formator

Sorin are o lungă istorie ca formator începută in 2001, însumând peste 5000 de ore de training furnizate pe teme precum Managementul Timpului, Public Speaking, Leadership si Management, Antreprenoriat, Planificare Strategica, Employee Engagement si evident Recrutare. Domeniul Resurselor Umane si temele aferente sunt si au fost preocupări constante de-a lungul proiectelor de training susținute de Sorin. Sorin este formator certificat ANC.


Autor

Sorin este un autor activ pe teme de resurse umane, antreprenoriat, management, leadership, recrutare si dezvoltare personala având peste 500 articole și materiale apărute în presa de profil. Sorin a participat de asemenea ca invitat la o serie de emisiuni TV sau online cu teme de HR.

Iată mai jos o listă sumară a celor mai recente apariții și contribuții: