Acest site ofera servicii pe baza principiului „Asa cum sunt”.

Responsabilitati

Nu ne asumam nicio responsabilitate privind modul in care sunt utilizate informatiile de pe site de catre vizitatori.

Protectia drepturilor de autor ale site-ului Mentalio.ro

Toate materialele de pe site si cele predate la cursurile Mentalio apartin mentalio.ro

Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut de pe acest site si din cursurile Mentalio in orice alt context decat cel original intentionat de Mentalio.ro ori altfel decat pentru uz propriu.

Includerea oricarui continut in afara site-ului mentalio.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al mentalio.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al mentalio.ro

Participarea la Programele de Training ale Mentalio

Participarea la programele de training ale Mentalio se face in limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. Participanții se pot înscrie folosind formularul specializat aflat pe fiecare pagina de curs sau direct la adresa de email salut@mentalio.ro. Prin inscrierea la curs, participantii sunt de acord implicit sa respecte regulile din prezentul document respectiv regulile impuse de spatiul care gazduieste cursul.

Toate cursurile si programele Mentalio se desfasoara in sistem ”open”. Numarul minim de cursanti necesar pentru a sustine un curs este 7. In situatiile in care acest numar nu se intruneste, Mentalio va reprograma cursul la o data ulterioara, cursantii platitori avand optiunea de a se inscrie la noua data sau de a li se returna suma platita.

Anularea participarii sau reprogramarea sunt posibile cu nu mai putin de 7 zile inainte de data de sustinere fara nicio penalizare.

Avand in vedere costurile implicate in contractarea spatiilor de training, respectiv posibilitatea ca unii dintre cursanti sa fie refuzati ca urmare a ocuparii locurilor de catre cei care s-au inscris inaintea lor, prin neparticiparea la curs in data programata, cursantii platitori renunta de facto la suma platita. In situatia in care sunt locuri disponibile la urmatoarea data de sustinere si nu au fost refuzati cursanti la inscriere la data initial programata, cursantii care doresc reprogramarea trebuie sa achite contravaloarea costurilor contractate in avans de Mentalio.ro cu sala de training si alti furnizori (catering, printare diplome, etc).

Precizari finale

Mentalio.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a vizitatorilor.

25 Mai 2018